VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 09.01.2023

În ediția de azi:

- Ministrul Muncii și Protecției Sociale Marcel Spătari a demisionat din cadrul ministerului, anunță premierul Natalia Gavrilița. Cine-l va înlocui pe Spatari la cârma ministerului, aflați aici.

- Virozele continuă să facă ravagii în Republica Moldova. În capitală, numărul persoanelor bolnave de gripă este în creștere și, prin urmare, municipiul Chișinău se află în alertă epidemiologică.

- În orașele Bahmut şi Soledar se duc lupte grele în continuare, rușii înregistrând pierderi semnificative. Anunțul a fost făcut de președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.