VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 03.11.2022

Cele mai importante Știri ale Zilei la Vocea Basarabiei cu Octav Tarlapan.

În ediția de azi:

– Republica Moldova a importat, în premieră, gaze naturale în sistem revers, dinspre Vest spre Est. Un anunț în acest sens a fost făcut de către viceprim-ministrul Andrei Spînu.

– Racheta rusească, căzută la Naslavcea, a vizat un baraj cu risc major de inundații din țara vecină și dacă și-ar fi atins ținta daunele ar fi fost mari, inclusiv pentru Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de deputatul PAS, Lilian Carp.

– Furnizorii de servicii media vor fi obligați să transmită programe audiovizuale locale în limba română în proporție de cel puțin 80% din totalul programelor realizate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.