VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 03.02.2023

În ediția de azi:

- Uniunea Europeană intenționează să impună noi sancțiuni Rusiei, al zecelea pachet de la începutul invaziei neprovocate a Ucrainei în urmă cu aproape un an. Subiectul a fost distutat de Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen la întâlnirea cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

- Starea de urgență a fost prelungită cu 60 de zile. Un proiect de hotărâre, în acest sens, a fost votat în Parlament, iar hotărârea a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

- Cea de-a doua parte a raportului Comisiei Europene, care evaluează mersul reformelor în Republica Moldova în ceea ce privește 33 de capitole ale legislației UE, a fost făcut public.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.