VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi a depus jurământul. Integrarea Europeană și relația cu România rămân prioritățile de pe agendă;

Cristina Gherasimov va fi negociatorul-șef al Republicii Moldova pentru aderare la Uniunea Europeană;

– Trei partide pro-europene au creat un bloc pentru viitoarele alegeri;

– Republica Moldova este determinată să soluționeze conflictul transnistrean pe cale pașnică, menționează viceprim-ministrul pentru integrare, Oleg Serebrian.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.