VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Nicoleta Toacă 16.05.2023

În ediția de azi:

- Ofițerii CNA efectuează percheziții la sediul Comisiei Electorale Centrale din Găgăuzia;

- Sprijinul pentru Moldova este o prioritate pe agenda NATO și va rămâne așa atât timp cât țara va avea nevoie;

- Adunarea ,,Moldova Europeană” din 21 mai va fi organizată concomitent în centrul Chișinăului și în alte 33 de capitale și orașe europene.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.