VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Corina Bezer

În ediția de azi:

– „Ne alimentăm din zvonuri”. Asta spun agricultorii, care au reluat protestele în centrul capitalei. Manifestanții cer discuții cu premierul Dorin Recean;

– 45 de angajați ai Ambasadei ruse la Chișinău și membrii familiilor acestora au părăsit Republica Moldova în urma deciziei autorităților de a reduce numărul acestora;

– Regiunea Odesa a fost din nou atacată masiv cu drone și rachete. Trei angajați ai unui hipermarket care a luat foc au fost răniți.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.