VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Corina Bezer

În ediția de azi:

– Profesori din toată țara sunt omagiați astăzi de ziua lor profesională. „Rolul Dumneavoastră este crucial atunci când discutăm despre modelarea viitorului acestei țări”, a menționat ministrul Educației Dan Perciun.

– La Granada, Spania, liderii europeni discută în aceste clipe despre extinderea Uniunii Europene. La reuniune participă 50 de șefi de stat și de guvern din cele 27 de state membre ale UE, dar și alte țări, inclusiv Republica Moldova, reprezentată de președinta Maia Sandu

– La Chișinău se desfășoară prima ediție a Festivalului Municipal al Voluntarilor. Evenimentul vine să stimuleze implicarea tinerilor în acțiuni de voluntariat.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.