VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zilei cu Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Republica Moldova ar putea achita Companiei rusești Gazprom 8,6 milioane de dolari din datoria de 709 de milioane de dolari a malului drept al Nistrului;

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Igor Trofimov a fost demis de funcție, în urma anchetei în cazul atacului de la Aeroport;

– Un nou atac cu drone rusești asupra portului dunărean Ismail din regiunea Odesa. O persoană a murit, iar infrastructura a fost avariată.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.