VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zile prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Așteptăm o decizie favorabilă pentru începerea negocierilor de aderare. Pentru noi UE înseamnă pace și bunăstare. Este declarația președintei Maia Sandu;

– „Statul va interveni de fiecare dată când securitatea națională va fi amenințată”, a declarat Dorin Recean, referindu-se la judecătorii care au anulat decizia CSE privind scoaterea Partidului „Șansă” din scrutinul local;

Rusia a lansat al doilea atac cu rachete în decurs de o săptămână asupra Kievului. Peste 50 de persoane au fost rănite, iar mai multe case – avariate.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.