VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Sandu Scobioala 21.03.2023

În ediția de azi:

– Un nou protest în capitală. Au ieșit în stradă șoferii care au transportant oameni la recentele proteste de la Chișinău supărați că agenții de circulație le-au aplicat amenzi.

– Decizia de a procura gaze naturale de la Gazprom pentru malul drept al Nistrului nu a fost coordonată cu guvernul, fiind luată de Moldovagaz. Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, Victor Parlicov.

– Cel puțin 100 persoane au fost reținute de polițiști, la Paris, în urma protestelor în care oamenii au incendiat coșuri de gunoi sau deșeuri lăsate pe străzi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.