VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Sandu Scobioala 15.03.2023

1. Un grup de jurnaliști internaționali au intrat în posesia unui document emis de Kremlin care conținea planul de destabilizare a Republicii Moldova. Detalii, aflați la știri.

2. Mai sunt două săptămâni în care poate fi procurată polița de asigurare medicală, fără penalități. Cât va costa aceasta după 1 aprilie, vă spunem în continuare în jurnal.

3. Rusia va iniția un nou val de mobilizare pentru a recruta 400 de mii de rezerviști. Ministerul rus al Apărării a trimis deja ordinele de încorporare către comisariatele militare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.