VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Maia Sandu a efectuat o vizită în UTA Găgăuzia. În timp ce oamenii plătiți de oligarhul fugar Ilan Șor au întâmpinat-o pe președintă cu protest, conducerea universității din Comrat a arborat pe clădire drapelul Uniunii Europene.

– Membrii ansamblului „Hecenii”, care au avut o evoluție spectaculoasă la concursul „Românii au Talent” se vor antrenat într-o instituție renovată. Guvernul va aloca 1,3 milioane de lei în acest sens.

– La Congaz au început săpăturile de fundație pentru primii piloni a liniei electrică Chișinău-Vulcănești. Noua Linie Electrică Aeriană va avea o lungime de 158 de kilometri și va intersecta 8 raioane ale țării.

– Serviciul Vamal are un nou șef interimar. Viorel Doagă a fost numit în funcție după demisia lui Igor Talmazan. Decizia a fost luată de cabinetul de miniștri în cadrul ședinței de astăzi a Executivului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.