VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

  • Parlamentul a votat, în prima lectură, un proiect de modificare a listei bunurilor aflate în proprietate publică care nu pot fi supuse privatizării. Este vorba de 27 de societăți pe acțiuni și de circa 70 de întreprinderi care aparțin statului.

„Oligarhii și Kremlinul au bătut palma și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în Republica Moldova. Declarația a fost făcută de șefa statului, Maia Sandu, într-un interviu pentru NordInfo.

20 de militari moldoveni vor participa la operațiunea Uniunii Europene ”EUFOR ALTHEA” în Bosnia și Herțegovina. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost adoptat în Parlament cu votul a 61 de deputați.

Cetățeanul turc care a fost ucis în sectorul Râșcani al capitalei nu era anunțat în căutare în momentul în care a intrat pe teritoriul R. Moldova. Precizările au fost făcute de șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.