VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

Republica Moldova pășește în următoarea etapă a parcursului său de aderare la Uniunea Europeană, astăzi fiind deschisă prima ședință de screening bilateral.

Începând cu 12 septembrie, de pe Aeroportul Internațional Chișinău va fi deschisă o nouă cursă „Chișinău-Atena”. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Dorin Recean.

Permisele de conducere emise în Republica Moldova vor fi recunoscute în Franța. Un proiect de lege care prevede semnarea acordului dintre cele două țări privind preschimbarea reciprocă a permiselor a fost aprobat de către Guvern.

Strategia de dezvoltare „Sport 2030”, a fost aprobată astăzi de Guvern. Potrivit actului, urmează să fie realizate acțiuni de promovare a practicării sportului și de adoptare a unui stil de viață activ pentru menținerea sănătății populației.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.