VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Alegerile prezidențiale și referendumul constituțional privind integrarea europeană a Republicii Moldova ar urma să aibă loc pe 20 octombrie 2024.

2. Republica Moldova trebuie să fie pregătită să facă față multiplelor provocări și interferențe din exterior la alegerile prezidențiale din toamnă. Avertizarea vine din partea Secretarului general adjunct al Consiliului Europei, Bjørn Berge (Biorn Berghe)

3. Republica Moldova va beneficia de expertiza României și Greciei în procesul de aderare la UE;

4. La Spitalul Raional Hîncești a fost inaugurat Centrul primar de accident vascular cerebral, dotat cu echipamente performante. La eveniment a fost prezentă șefa statului, Maia Sandu;

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.