VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, la întrevedere cu președintele „Eurojust”, Ladislav Hamran

Șefa statului, Maia Sandu, a avut o întrevedere, astăzi, cu Ladislav Hamran, președintele „Eurojust”, instituție UE care oferă sprijin și schimb de informații procurorilor și judecătorilor din statele membre UE și statele terțe pentru investigarea infracțiunilor transfrontaliere.

Interlocutorii au discutat despre intensificarea cooperării judiciare operaționale cu „Eurojust” și statele membre ale UE – un element important în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

Șefa statului a subliniat faptul că o mai bună cooperare cu instituțiile europene va contribui la combaterea mai eficientă a crimelor transfrontaliere și la intensificarea luptei împotriva crimei organizate și a accentuat rolul echipelor comune de investigații cu participarea procurorilor din Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.