VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

Reforma justiției, securitatea și problema transnistreană vor fi principalele provocări pe durata negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Este părerea analistului politic de la București, Mihai Isac.

Respectul pentru lege și cinstea sunt pietrele de temelie fără de care Republica Moldova nu va putea deveni o țară dezvoltată. Declarația a fost făcută de președintele Maia Sandu în cadrul „Galei contribuabilului onest.

Republica Moldova este parte a familiei europene și nu este o chestiune de dacă, ci de când va fi parte a Uniunii Europene”. Asigurarea vine din partea premierului Dorin Recean.

Republica Moldova va primi un grant pentru eficientizarea energetică a locuințelor publice. Valoarea acestuia constituie 6 milioane de euro.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.