VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

Astăzi, 24 iunie, în Republica Moldova este Zi de doliu național. Îndrăgitul scriitor Spiridon Vangheli a fost petrecut pe ultimul drum. Delegația din R.Moldova care va participa la prima Conferință Interguvernamentală Republica Moldova – Uniunea Europeană a plecat astăzi la Luxemburg.

Grupul este condus de premierul Dorin Recean. Republica Moldova are un potențial enorm de a implimenta sisteme și soluții digitale în rezolvarea problemelor Sociale. Declarația aparține Ministrului Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu;

Campionatul de tenis feminin Billie Jean King Cup s-a încheiat sâmbătă, la Arena Chișinău. Învângători la acest campionat au ieșit reprezentanții Ciprului.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.