VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Dorin Recean îndeamnă cetățenii din țară, dar și de peste hotare, să participe la alegerile europarlamentare din iunie și să voteze pentru partidele care susțin parcursul european al Republicii Moldova.

2. Guvernul de la Chișinău se pregătește să atragă un împrumut în valoare de peste 170 de milioane de dolari de la Fondul Monetar Internațional. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat în ședința Executivului.

3. Maia Sandu se menține în topul celor mai activi politicieni și tot ea este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Datele se găsesc în cadrul unui sondaj prezentat de compania IData.

4. Delirul preoților ruși nu cunoaște limite. Un preot rus a povestit, în cadrul unei emisiuni, că pe front se întâmplă minuni, iar recent, un soldat rus, care a murit, fiind străpuns de gloanțe, a înviat, după care s-a botezat și s-a alăturat bisericii ortodoxe ruse.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.