VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Autoritățile sunt în proces de definitivare a unui format prin care Chișinăul să informeze administrația de la Tiraspol despre etapele de negociere și cerințele impuse de UE.

2. Treisprezece partide politice au semnat „Pactul pentru Europa”. Inițiatorii acestui document, reprezentanții Blocului „Împreună” consideră că, în acest context geopolitic complicat, este nevoie de o acțiune strategică care să unească societatea în jurul unui scop determinat.

3. Automobilele electrice vor avea un nou tip de plăcuțe de înmatriculare. Acestea vor fi de culoare verde. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Agenției Servicii Publice.

4. Republica Moldova urmează să semneze cu Lituania două acorduri, unul cu privire la cooperarea tehnică și financiară, iar altul cu privire la schimbul și protecția reciprocă a informațiilor clasificate.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.