VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Primul lot din motorina promisă de România ca fiind ajutor umanitar a ajuns la Căușeni. Este vorba de 1.336 de tone;

– Apartenența la NATO reprezintă o garanție a protecției cetățenilor, a democrației și libertăților individuale. Sunt declarațiile deputaților români, care au marcat 20 de ani de la aderarea la Alianța Nord Atlantică, dar și 75 de ani de la fondarea acesteia;

– În cadrul unei reuniuni ai miniștrilor de externe ai NATO, la Bruxelles, secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg, a reiterat necesitatea acordării ajutorului pentru Ucraina, menționând că orice întârziere are consecințe asupra câmpului de luptă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.