VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Datorită Programului SatulEuropean peste 3200 de locuitori ai satului Bravicea, raionul Călărași, au acum apă la robinet.

2. În anul 2023, Republica Moldova a exportat 1715 tone de miere. Principalele piețe de desfacere au fost cele din Europa și Asia.

3. Fracțiunea Partidului ”Acțiune și Solidaritate” din cadrul Consiliului Municipal Chișinău au depus un nou denunț la Procuratura Generală cu privire la creditarea excesivă a cetățenilor de către Primăria Chișinău.

4. Cel puțin 12 civili au fost uciși, iar alte 55 de persoane au fost rănite în urma atacurilor lansate de Rusia asupra Ucrainei în acest weekend. Marea majoritate a civililor omorâți se aflau în regiunea Harkov.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.