VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Localnicii din Sângereii Noi au apă la robinete datorită unor investiții românești

Un nou sat din R. Moldova va avea apă datorită investițiilor românești. Banii pentru proiect au fost alocați de România, iar la inaugurare a participat și ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu.

„Și la Sângereii Noi, banii românești aduc apa curentă în casele oamenilor. Azi am avut deosebita plăcere să vizitez stația de aducțiune si distribuție a apei potabile pentru comuna Sângereii Noi, proiect finanțat de Guvernul României. A fi european înseamnă a avea acces la servicii de baza la standarde europene, înseamnă prosperitate pentru fiecare cetățean, oriunde ar locui, la sat sau la oraș. Împreună construim”, se arată în mesajul ambasadorului României.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.