VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Ziua Europei, marcată pe 9 mai, va fi inaugurată oficial în centrul Chișinăului, mâine, începând cu ora 12:00.

– Republica Moldova are prilejul de a prelua de la România bunele practici, dar și de a evita posibile sincope, așa încât procesul de integrare europeană să fie cât mai rapid și resimțit de cetățean.

Întreprinzătorii din Republica Moldova vor putea accesa mai ușor resurse financiare pentru dezvoltarea afacerilor, în cadrul Programului de stimulare a investițiilor „373”. Guvernul a implementat modificări în acest sens.

– Publicațiile periodice independente din Republica Moldova vor fi subvenționate din bani publici. Cabinetul de miniștri a aprobat Mecanismul de finanţare a distribuirii ziarelor pentru anul 2024.

Emisiune realizată cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.