VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

Au fost anunțate proiectele care urmează să fie finanțatate de Guvernul României în perioada aprilie-noiembrie 2024. Astfel, din cele 304 de dosare depuse , 99 au fost selectate pentru finanțare, bugetul alocat fiind de circa 70 de milioane de lei.

În perioada întâi martie – 19 aprilie, au fost depuse 226 de solicitări pentru Creditul Agricol de Urgență. Potrivit Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, toate cererile au fost aprobate.

Eroismul haiducilor ruși, in centrul atenției. Pe rețelele sociale a aparut un filmuleț in care mai mulți elevi dintr-o școala din Rusia bat o fetiță, de etnie din Caucaz, umilind-o, și bucurându-se, concomitent de fapta săvârșită.

Monumentul-Mausoleu al Armatei Române a fost inaugurat la Chișinău, pe bulevardul Decebal. Acesta reprezintă prima operă comemorativă de război din Chișinău închinată eroilor basarabeni/români cazuți pe câmpurile de luptă din cele două războaie mondiale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.