VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Senatori cehi discută la Chișinău despre integrarea europeană

Un grup de senatori din Cehia se află va afla până în 25 aprilie într-o vizită în Republica Moldova. Din delegația cehă fac parte membri ai Comisiei pentru afaceri cu Uniunea Europeană și ai Comisiei pentru economie, agricultură și transport a Senatului Republicii Cehe.

Delegația are stabilită o întrevedere cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, după ce șeful legislativului va reveni de la reuniunea din Palma de Mallorca. În cadrul vizitei, senatorii cehi vor discuta și cu deputați din mai multe comisii permanente din Parlamentul Republicii Moldova: Comisia economie, buget și finanțe; Comisia agricultură și industrie alimentară; Comisia administrație publică și dezvoltare regională; Comisia politică externă și integrare europeană.

Agenda vizitei mai include o întrevedere cu vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov.

Discuțiile se vor axa pe progresele înregistrate de Republica Moldova în procesul de integrare europeană, precum și pe oportunitățile de intensificare a relațiilor moldo-cehe în diverse domenii-cheie.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.