VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Poliția nu va admite încălcarea legislației la alegerile de duminică. Unde vor avea loc astfel de cazuri, făptașii vor fi documentați conform legii, dă asigurări șeful IGP Viorel Cernăuțeanu;

– A fost dat startul înregistrării la programul „Ajutor la contor”. Cetățenii pot solicita compensații pentru sezonul rece;

– Gazul rusesc va fi procurat în luna noiembrie la un preț de 830 de dolari pentru o mie de metri cubi, iar întregul volum procurat de la compania rusească „Gazprom” va fi furnizat regiunii transnistrene.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.