VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Au venit la sanatoriu pentru tratament, dar s-au intoxicat cu salmonella. 29 de persoane au acuzat febră și slăbiciuni după ce au mâncat preparate din carne. Directorul instituției garantează calitatea alimentelor;

– Cinci universități au fost acreditate la nivel european. Scopul instituțiilor este să pregătească profesioniști, scopul statului este de a oferi locuri de muncă acasă, susține Alexandru Stratan, rectorul Academiei de Studii Economice a Moldovei;

– Prezentarea buletinului la efectuarea operațiunilor de schimb valutar va deveni obligatorie, indiferent de sumă. Un amendament în acest sens a fost înregistrat în Parlament.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.