VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Trei mii de fermieri, afectați de consecințele crizelor din 2022, vor beneficia de ajutor unic din partea Guvernului. Decizia a fost luată de Executiv, în timp ce mai mulți agricultori au organizat un protest și acuză autoritățile că refuză dialogul;

– Veronica Dragalin a criticat decizia judecătorilor care l-au eliberat din arest la domiciliu pe fostul deputat Vladimir Andronachi. Există riscul ca inculpatul să se eschiveze de la răspundere penală, sugerează șefa Procuraturii Anticorupție;

– Fiecare al patrulea profesor are între 55-60 de ani. Numărul cadrelor didactice a scăzut considerabil, iar tinerii constituie aproape 10 la sută din totalul cadrelor didactice, arată datele Biroului Naţional de Statistică.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.