VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Războiul din Ucraina a ”stricat” avioanele companiilor rusești

Companiile aeriene din Rusia nu-și pot repara aeronavele din cauza sancțiunilor internaționale, ceea ce provoacă întârzieri de zboruri. Totodată, flota companiilor de pasageri ajunge treptat în faliment din cauza incapacității de a primi servicii de calitate și de a achiziționa piesele de schimb necesare.

De exemplu, azi, compania aeriană ”Red Wings” a solicitat o aeronavă suplimentară de la compania aeriană ”Ikar” pentru a transporta pasagerii zborurilor tur-retur întârziate din Ekaterinburg spre Antalya după o defecțiunea deodată a două aeronave Boeing-777.

Nu este prima întârziere a zborului ”Red Wings” în această vară. Pe 4 august, 86 de persoane nu au putut zbura de la Ekaterinburg la Astana timp de 11 ore. Motivul nu a fost anunțat.

Potrivit Statisticii Naționale a Rusiei, ”Rosstat”, în prima jumătate a acestui an, în Rusia au fost produse doar două avioane civile grele: unul în februarie, al doilea – în iunie. Conform unei prognoze a experților ”Oliver Wyman”, până în 2026 Rusia riscă să piardă jumătate din cele 736 de nave disponibile în prezent.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.