VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Noii miniștri Dan Perciun, Andrei Spânu și Adrian Efros au depus jurământul de învestire. Procesele începute de foștii miniștri trebuie să aibă continuitate, a menționat șefa statului Maia Sandu;

– 896 foști patentari au trecut la activitate independentă. Sunt în continuare așteptate cererile de la patentarii care doresc să beneficieze de ajutor pentru achiziționarea caselor de marcat;

– Anual peste 1,5 miliarde de lei dispar din instituțiile medicale din țară. Corupția a devenit o obișnuință, se arată convinsă ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.