VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– A fost emis cod galben de vreme rea. Pentru ziua de marți termometrele vor indica minus15 grade;

– Mai multe automobile au rămas blocate în nămeți. Peste 560 de polițiști au fost implicați la menținerea securității circulației rutiere;

– 45 la sută din exporturile vinurilor moldovenești au ajuns în Uniunea Europeană;

– Datele Biroului Național de Statistică arată că în țară au rămas două milioane 513 mii de cetățeni, iar peste hotare sunt 991de mii de cetățeni ai Republicii Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.