VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Moldovenii vor achita mai puțin pentru gazul consumat. Noile prețuri au intrat în vigoare după ce în Monitorul Oficial a fost publicată decizia aprobată în data de 2 Mai de către ANRE de micșorare a tarifelor.

– Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorul energetic și judiciar, dar și pentru sprijinirea societății civile. Un anunț în acest sens a fost făcut de ambasadorul Canadei în Republica Moldova, Gavin Buchan.

– Centrul pentru Jurnalism Independent a organizat un flashmob în fața ambasadei Federației Ruse, cu sloganul „Uniți pentru libertatea presei. Oamenii au protestat împotriva mașinăriei de propagandă rusă care țintește în Republica Moldova

– Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de susținere pentru poporul georgian, în contextul protestelor care se desfășoară la Tbilisi în ultimele săptămâni contra proiectului de lege controversat privind „influența străină”.

Jurnal de știri realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.