VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția vine cu recomandări pentru siguranța cetățenilor în perioada sărbătorilor pascale

Inspectoratul General al Poliției a venit cu recomandări pentru siguranța cetățenilor în perioada sărbătorilor pascale. Astfel, polițiștii au îndemnat persoanele să evite conflictele și să supravegheze în permanență copiii.

„În zonele aglomerate din pieţe, gări, magazine, lăcaşe de cult – fiţi atenţi la bunurile personale. În cazul în care plecaţi de la domiciliu, rugaţi un vecin sau o persoană de încredere să vă supravegheze locuința. Evitați să vă anunțați plecarea de acasă prin postări pe rețelele de socializare”, a precizat IGP.

Totodată, șoferii sunt îndemnați să circule cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană. „Conduceţi prudent și asigurați-vă înainte de efectuarea fiecărei manevre. Nu conduceți mașina dacă ați consumat alcool și interziceți asta și apropiaților care intenționează să o facă. Atunci când opriţi, fie şi pentru un scurt popas, nu lăsați cheile în contact şi asigurați-vă că aţi închis geamurile și ați încuiat mașina. Pietoni – sporiți atenţia şi traversați strada numai după ce sunteți siguri că o puteți face în siguranță”, a subliniat IGP.

În perioada sărbătorilor pascale, IGP va spori numărul de angajați pentru a asigura ordinea publică. Totodată, procesele de activitate vor fi dublate la nivel național, în special în punctele de concentrație maximă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.