VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Moldovagaz a anunțat că prețul de achiziție a gazelor naturale de la Energocom, pentru luna mai, va fi de 331,22 euro pentru o mie de metri cubi.

– România este pilonul securității Republicii Moldova. Declarația îi aparține secretarului de stat de la Ministerul Energiei, Constantin Borosan.

– 20 de fermieri din Republica Moldova vor beneficia de granturi post-investiționale în cadrul programului „Managementul durabil al terenurilor”

– Dacă Ucraina ar cere ajutor militar la sol, Occidentul nu poate ignora acest lucru. Declarația a fost făcută de președintele francez, Emmanuel Macron, într-un interview pentru the Economist.

Jurnal de știri realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.