VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile amiezii cu Maria Filimon

În ediția de azi:

– 31 de mii de euro au cheltuit timp de o lună, omul de afaceri, Veaceslav Platon, și oligarhul fugar, Ilan Șor, pentru promovarea pe Facebook a unor reclame care conțin informații false, potrivit Watchdog

– Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au descins la oficiile teritoriale ale Serviciului Fiscal de Stat din mai multe raioane, cauza fiind mai multe acte de corupție.

Mii de oameni au fost nevoiți să-și părăsească locuințele din sudul Germaniei din cauza inundațiilor.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.