VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile amiezii cu Maria Filimon

În ediția de azi:

– Jumătate din efectivul magistraților Curții de Apel Chișinău își dau demisia. Colapsul funcțional al instituției s-ar putea lăsa cu dosare nesoluționate pentru o perioadă îndelungată, a declarat șefa Procuraturii Anticorupție , Veronica Dragalin.

-Rep. Moldova se menține printre țările cu un nivel sporit al libertății presei, potrivit reporterilor fără frontiere.

Zeci de elevi au fost spitalizați, unii fiind în stare gravă, după ce în Kârgâzstan, un camion abandonat a intrat într-o mulțime de școlari.

Jurnal de știri realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.