VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Schema cu „ruda implicată în accident”: încă doi escroci au fost reținuți

Doi tineri de 21 și 23 de ani din mun. Chișinău au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind implicați în schema de escrocherie cu „ruda implicată în accident”. Potrivit oamenilor legii, aceștia aveau rolul de a ridica banii de la victimă. 

Victima, un bărbat de 81 de ani din Ialoveni a fost apelat la telefonul fix de două ori de o femeie. Prima dată aceasta s-a prezentat ca fiica bărbatului și, plângând, i-a zis că a fost implicată într-un accident rutier.

După ce escroaca a înțeles că bătrânul are fiică, a revenit cu un apel și s-a dat drept angajată a organelor de drept, solicitând 180 de mii de lei pentru a restitui paguba părții vătămate, iar fiica să fie eliberată. 

Bărbatul a transmis o sumă de zeci de mii de lei deținută la domiciliul său celor doi suspecți, care aveau rolul de curieri. Ulterior, după ce bătrânul și-a dat seama că a fost înșelat a sesizat Inspectoratul de poliție Ialoveni, iar cei doi curieri au fost identificați și reținuți.

Polițiștii și procurorii continuă investigațiile pentru identificarea și reținerea tuturor persoanelor implicate în schemă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.