VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Roberta Metsola, mesaj pentru moldoveni înainte de Summit: Nu avem nicio îndoială, viitorul nostru este împreună!

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a transmis moldovenilor un mesaj video, înainte de Summit-ul Comunității Politice Europene care urmează să aibă loc la data de 1 iunie la Bulboaca.

În adresarea sa, Roberta Metsola menționează că „nu are nicio îndoială că viitorul R. Moldova este în UE”.

„Uniunea Europeană este alături de R. Moldova. Este alături de conducerea țării și de cetățenii acesteia. Susține alegerea pro-europeană. Moldovenii se pot mândri cu acest curaj de care au dat dovadă, ținând piept intimidării Rusiei. Ei se pot mândri cu solidaritatea față de Ucraina. Parlamentul European va fi mereu pentru R. Moldova, un prieten adevărat, un aliat, pentru că noi nu avem nicio îndoială - viitorul nostru este împreună! Moldova nu este singură!”, a declarat președinta Parlamentului European.

Reamintim că până în prezent, 44 de lideri și-au confirmat prezența la Summit-ul Comunității Politice Europene.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.