VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– 12.636 de lei – este prețul neschimbat al primei de asigurare medicală în 2024.

– Circa 180 de mii de persoane muncesc neoficial. Unii moldoveni nu au un contract de muncă, iar dacă îl au, o parte din salariu le este achitat în plic.

– În primele 8 luni ale anului trecut, în Republica Moldova s-au înregistrat 1200 de accidente în trafic rutier, în care 122 persoane au decedat.

– Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare va oferi un împrumut în valoare de 30 de milioane de euro pentru interconectarea rețelelor electrice dintre Republica Moldova și România.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.