VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Anatol Curechi, președintele Federației de Rugby: E posibil de făcut lucruri mari în timp scurt

Invitatul emisiunii „Pe Aripile Sportului” este președintele Federației de Rugby din R. Moldova, Anatol Curechi. Liderul comunității rugbistice de la noi concluzionează reușitele sale în primii trei ani de activitate.

„Am reușit, într-un termen scurt să resuscităm rugby-ul din R. Moldova, implementând noi proiecte, cum ar fi readucerea în țară a meciurilor internaționale, organizarea la Chișinău a unor competiții europene sau dezvoltarea arbitrajului”, spune Anatol Curechi.

De asemenea, președintele Federației de Rugby prefațează campionatul european de rugby pe plajă, care va avea loc la Chișinău, la sfârșitul verii.

”Ideal ar fi să devenim campioni și să punem la dispoziția participanților și spectatorilor o atmosferă deosebită”, mai adaugă Anatol Curechi.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.