VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Maria Filimon

În ediția de azi:

– Expulzarea celor peste 50 de diplomați ruși din Moldova este un pas neprietenos, care va afecta relațiile dintre cele două țări, spune Ministerul de Externe al Rusiei;

– România și Ucraina vor fi alături de Republica Moldova la bine, dar mai ales la greu. O spun miniștrii de Externe de la București și Kiev, Luminița Odobescu și Dmitro Kuleba, care au transmis un mesaj de susținere în cadrul Reuniunii Ambasadorilor;

– Un miliard nouăzeci și trei de milioane de lei au ajuns în conturile agricultorilor sub formă de subvenții în acest an.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.