VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Maria Filimon

În ediția de azi:

  1. Referendumul anunțat de sefa statului Maia Sandu va putea fi organizat în ziua alegerilor parlamentare, prezidențiale, dupa ce parlamentul a votat un proiect in acest sens.
  2. Poporul ucrainean și poporul moldovean merită să fie parte a familiei europene, susține ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Sevchenko.
  3. Anul 2023 a fost unul de cotitură pentru întreaga lume, dar, în special, pentru Republica Moldova, care va incepe negocierile de aderare la UE, afirmă jurnalistul și deputatul în primul Parlament, Alecu Reniță.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.