VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii prezentată de Corina Bezer

În ediția de azi:

1. Guvernul amână decizia de a interzice importul de cereale din Ucraina. Acest lucru a stârnit nemulțumirea agricultorilor. Detalii, la Retrospectiva Săptămânii.

2. Astăzi, locuitorii regiunii găgăuze sunt așteptați din nou la urnele de vot pentru a-și alege bașcanul în cadrul turului doi de scrutin.

3. Republica Moldova va transmite Ucrainei echipamente în valoare de 2 milioane 365 de mii de lei, pentru a sprijini infrastructura energetică a țării vecine, atacată intens de Rusia.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.