VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii la Vocea Basarabiei: 10.12.2022

Premierul Natalia Gavrilița îi răspunde lui Vladimir Putin: Republica Moldova este o țară suverană. Londra i-a sancționat pe Plahotniuc și Șor.

De Ziua Internațională Anticorupție, Marea Britanie a aplicat sancțiuni împotriva fostului lider democrat de la Chișinău, Vladimir Plahotniuc, și al liderului Partidului Șor, Ilan Șor pentru acte grave de corupție.

Între Est și Vest. Ce alege Găgăuzia?

Protoiereul Pavel Borşevschi: „Ceea ce face astăzi patriarhul Kirill este nu numai un mare păcat, ci e și mai grav”.

Admir personalitatea doamnei Sandu, o admir foarte mult, chiar ca om, ca președinta pentru faptul cât se străduie ea și cât ea dorește să facă chiar i-aș da o notă de „10”.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.