VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII cu Maria Filimon la Vocea Basarabiei 04.02.2023

- Uniunea Europeană este determinată să sporească asistența macro-financiară pentru Republica Moldova la suma de 295 milioane euro. Anunțul a fost făcut de prim-ministra Regatului Danemarcei, care a efectuat o vizită oficială la Chișinău.

-Cu cât mai prosperă, stabilă și atractivă va deveni Republica Moldova, cu atât mai ușor cei din partea stângă a Nistrului se vor convinge că reintegrarea este pozitivă. De această părere este Steven Fisher, ambasadorul Marii Britanii în R. Moldova

-Trei dosare pe numele unor avocați și procurori, acuzați că ar fi pretins și oferit mită, între cinci mii și 30 de mii de euro, au fost trimise în judecată în ultimele luni de către Procuratura Anticorupție. Totodată, un ofițer din cadrul CNA a fost condamnat în primă instanță la trei ani și jumătate de închisoare pentru trafic de influență.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.