VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ninsori slabe, prognozate în R. Moldova. Meteorolog: Vine anticiclonul Azorelor

Meteorologii prognozează ninsori slabe în intervalul 4-6 februarie, la început pe arii extinse, apoi pe arii restrânse. Condițiile pentru formarea ghețușului pe drumuri se va menține.

Meteorologul Alexandr Putină a precizat pentru IPN că din nord-vest în Moldova vine anticiclonul Azorelor care va aduce mase de aer rece.

La noapte și mâine dimineața, se va înteți vântul din nord. Zăpada va cădea preponderent în nordul și centrul Moldovei. Pe alocuri va ninge și în sudul țării.

Pentru săptămâna viitoare nu se prognozează schimbarea radicală a vremii. Noaptea vor fi între -4 și -9 grade Celsius. Ziua valorile vor urca până la 4 grade cu plus. Pe 9-10 februarie la Chișinău va fi în jur de 0 grade.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.