VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon

În ediția de azi:

-Astăzi se împlinesc doi ani de la începutul invaziei nejustificată a Federatiei Ruse în Ucraina. In prezent, în R.Moldova se află peste 900 de mii refugiați ucraineni.

– A început procesul de screening explicativ privind legislația Republicii Moldova cu cea a Uniunii Europene, a anunțat secretar de stat al Guvernului, Rodica Crudu.

– Consiliul European a impus sancțiuni împotriva a încă șase persoane și unei organizație responsabile de subminarea și amenințarea suveranității și independenței R. Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.