VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon 18.02.2023

Discutăm despre principalele teme ale săptămânii:

  • Rusia intenționează să înlăture puterea de la Chișinău prin acțiuni violente, cu implicarea persoanelor din afara țării. Este declarația făcută de președinta, Maia Sandu.
  • Parlamentul European va continua să sprijine Republica Moldova pe calea aderării la Uniunea Europeană, în contextul geopolitic dificil, a afirmat Roberta Metsola, Președinta Legislativului European

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.