VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon 03.06.2023

În ediția de azi:

-S-a scris istorie! Localitatea Bulboaca a devenit gazda diplomației europene. Șefi de state, prim-miniștri și oficiali europeni au discutat despre pace.

-Conflictul transnistrean nu este un obstacol pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană. Declarația a fost făcută de Înaltul reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Josep Borrell, înainte de începerea Summitului Comunității Politice Europene

– Justiția din UE le-a venit de hac. Consiliul UE a decis sancționarea a cinci persoane acuzate de destabilizarea situației în Republica Moldova. Este vorba de oligarhi fugari și oameni apropiați de Federația Rusă

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.